Acquire

Jouw Opel Bedrijfsvoertuigen SalonGeen Salon, wel saloncondities

Salon_LCV

 

Geen autosalon in Brussel deze keer, wel mooie condities op de Opel bedrijfsvoertuigen. Denk je aan een nieuw bedrijfsvoertuig om de komende jaren nog efficiënter te werken? Ontdek alle modellen op ons virtueel salon. Misschien wordt het de nieuwe Vivaro-e? Met deze Opel werk én rij je efficiënter.  

 

VIVARO: VOOR ELKE KLUS EN ELKE ZAAK.

De Opel Vivaro ziet eruit alsof hij elke klus aankan en dat bewijst deze bestelwagen elke dag in de praktijk. Bovenop zijn grote laadruimte biedt hij je een comfortabel interieur, hightech connectiviteit en de efficiëntie die je verwacht. Met keuze uit drie lengtes waarmee je twee tot drie Europaletten vervoert, is er altijd een Vivaro op maat van jouw zaak.

 

VIVARO-E: DE BESTELWAGEN ZONDER UITSTOOT.

Nu is er ook een 100% elektrische Vivaro-e, met een rijbereik tot 330 km (WLTP). Dit is de perfecte bestelwagen voor de stad en daarbuiten. Geen wonder dat hij uitgeroepen werd tot International Van of the Year 2021. Hij biedt je alle bekende eigenschappen van de Vivaro met daarbovenop vele fiscale voordelen en lage gebruikskosten. De Vivaro-e is dé bestelwagen waarmee je het nieuwe jaar wil inrijden.

 

 

50% OP DE OPTIES EN 0,99% FINANCIERING.

Kies je nu voor de nieuwe Vivaro-e of een ander Opel bedrijfsvoertuig zoals de Movano of Combo Cargo? Dan krijg je van ons 50% op de opties. Daarbovenop geniet je nu van een aantrekkelijke 0,99% JKP financiering. Zo komt die nieuwe Opel voor je zaak snel dichterbij.

 

 

OOK JE OPEL VERDELER STAAT VOOR JE KLAAR.

Interesse in een nieuwe Opel? Je Opel Verdeler staat voor je klaar, zijn deuren staan wagenwijd voor je open. Graag tot dan!